Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Poster som tavla

Alexander Roos |

Poster som tavlor – en enkel och snygg lösning för din inredning

Har du hittat en poster som du verkligen gillar, men vill ha den på en tavla istället? Då är du inte ensam! Många människor älskar att dekorera sina hem med posters, men ibland kan det vara svårt att hitta en ram som passar just den poster man gillar. Dessutom kan det vara kostsamt att köpa en helt ny tavla, speciellt om man vill ha en stor storlek.

Lyckligtvis finns det en enkel lösning på detta problem: våra posters går att köpas som tavlor! Genom att beställa en tillhörande ram kan du enkelt förvandla din poster till en tavla, som du sedan kan hänga upp på väggen som vanligt. Du kan välja mellan olika storlekar och stilar på ramarna, så att du kan hitta den perfekta lösningen för just din poster.

Att köpa en poster som tavla är inte bara enkla, det är också ett kostnadseffektivt sätt att få en snygg tavla. Du slipper investera i en helt ny tavla, och kan istället välja att använda din favoritposter som motiv. Dessutom kan du enkelt byta ut tavlan när du vill, genom att bara byta ut postern i ramen.

Så om du vill ha en snygg tavla, men inte vill spendera för mycket pengar, kan du enkelt köpa en poster och beställa en tillhörande ram. På så sätt kan du enkelt förvandla din poster till en professionellt framhängd tavla, som du kan hänga upp på väggen i ditt hem.