30% RABATT VID KÖP AV 2 POSTERS ELLER CANVASTAVLOR

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

SOMMAR30

Miljö- och hållbarhetsarbete

Vi på Minposter.se eftersträvar att bli en unik leverantör av posters online. Förutom vår personliga service, högkvalitativa produkter och fokus på miljö och hållbarhet, så producerar vi också alla våra posters efter beställning.

Detta betyder att vi inte producerar några posters i onödan, utan att varje beställning är en individuell produktion. Vi tror starkt på att hålla vårt lager så litet som möjligt och istället producera allt efter efterfrågan. Detta minimerar vår påverkan på miljön samtidigt som vi kan erbjuda en mer unik och personlig produkt till våra kunder.

Att producera posters efter beställning betyder också att vi kan erbjuda mer flexibilitet när det gäller storlekar och material. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar för varje design, och vi kan trycka på olika material beroende på kundens önskemål.

Vi är stolta över att vara en del av rörelsen mot en mer hållbar och cirkulär ekonomi, och att producera alla våra posters efter beställning är en del av detta. Vi vill att våra kunder ska känna sig nöjda med sin köpupplevelse hos oss, och att de vet att de har gjort ett hållbart val genom att välja minposter.se.

Så om du letar efter en poster som är skräddarsydd efter dina önskemål, och som också bidrar till en mer hållbar värld, då är minposter.se det självklara valet för dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta den perfekta postern för ditt hem eller kontor, och att bidra till en mer hållbar framtid tillsammans.