30% RABATT VID KÖP AV 2 POSTERS ELLER CANVASTAVLOR

Just nu 30% på posters & canvas

SOMMAR30

Tjäna pengar till klasskassan

Har ni en klasskassa som behöver fyllas på? Då är vårt återförsäljarprogram för skolor och klasser ett utmärkt val istället för det traditionella med bingolottor, kakor och strumpor. 

Då kan ni tänka på att sälja posters som ett sätt att tjäna pengar. Ni kan erbjuda hela vårt utbud, ladda upp egna motiv/designs och även få era kunder att ladda upp egna bilder. Det är ett enkelt sätt att tjäna pengar till klasskassan.

Det finns många olika sätt att använda posters som ett verktyg för att tjäna pengar. Här är några exempel:

  • Skapa posters med något som utmärker klassen. Det kan t.ex vara foto eller göra en egen snygg/informativ poster eller ert motto: Om du har en klass med en egen logo eller motto kan du skapa posters med dessa motiv. Detta kan vara ett bra sätt att skapa en gemenskap och samtidigt tjäna pengar till klasskassan.

  • Ladda upp egna bilder och skapa posters: Om du har egna bilder som du vill skapa posters av kan du enkelt ladda upp dem på en tjänst som erbjuder möjligheten att trycka posters. Detta kan vara t.ex. foton på klassen, konstverk som skapats av eleverna eller annat som är relevant för klassen.

    Ni använder en rabattkod med provision: När någon nyttjar er rabattkod så får ni en provision på försäljningen. Vilket kan bidra till att fylla klasskassan. 

    Genom att sälja posters kan du enkelt tjäna pengar till klasskassan på ett roligt sätt. Du kan skapa egna motiv, ladda upp bilder och använda rabattkoder med provision för att få en extra inkomst.

    Behöver ni hjälp eller rådgivning? Hör av er till oss på info@minposter.se