30% RABATT VID KÖP AV 2 POSTERS ELLER CANVASTAVLOR

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

SOMMAR30

Om Minposter.se

Minposter är ett e-handelsföretag som säljer kvalitetsposters med fokus på miljövänlighet. Företaget har ett brett utbud av olika posters med olika motiv, inklusive konst, fotografier, citat och mer. 

Våra posters trycks på högkvalitativt papper med en stark, matt finish som ger färgerna en naturlig och levande känsla. De har också olika storlekar att välja mellan, så du kan hitta en poster som passar perfekt i ditt hem eller kontor.

Om du letar efter en unik och personlig touch till ditt hem, kan du också välja att få din poster ramad eller på canvas. Detta ger en mer professionell och elegant känsla till din poster och gör den lättare att hänga upp.

Vi erbjuder även snabb leverans och bra kundservice, så du kan vara säker på att du får den konstposter du önskar på ett smidigt sätt. Så om du letar efter en konstposter av hög kvalitet i en mängd olika stilar, är MinPoster.se definitivt ett bra val.

Minposter lägger stor vikt vid att minimera sin påverkan på miljön och strävar efter att vara så hållbart som möjligt. Detta inkluderar att använda förnyelsebar energi i produktionsprocessen och att minimera förpackningar och skräp så mycket som möjligt.

Vår vision är också att erbjuda ett brett utbud av alternativ för frakt och leverans, inklusive möjligheten att välja miljövänliga fraktalternativ och att skicka posters i återanvändbara och återvinningsbara förpackningar.

Till slut är Minposter långsiktiga vision att engagera sig och stödja olika miljövänliga organisationer och initiativ genom att donera en del av sina vinster.

 

  • Min Poster Sverige AB

    Org. nr. 559352-4746
    Kontakt: 010-202 23 03  / Info@minposter.se
    241 96 Stockamöllan, Skåne Län.