Poster i sovrummet

Det låter som att du är intresserad av att ha en tavla eller ett affisch i ditt sovrum. Det finns många olika sätt att välja och placera en poster i sovrummet, det beror lite på din personliga stil och preferenser. Här är några tips:

  1. Välj en poster som du gillar och som passar in i din personliga stil och inredningsstil. Det kan vara en tavla med en vacker bild, en affisch med en citat eller ett motiv som betyder något speciellt för dig.

  2. Placera tavlan på en plats där den syns bra, men inte tar för mycket uppmärksamhet bort från andra saker i rummet. Ett bra ställe kan vara ovanför sängen eller ovanför en byrå.

  3. Var försiktig med att inte placera tavlan för högt, eftersom det kan vara svårt att se den när du ligger i sängen.

  4. Var också noga med att inte placera tavlan för nära sängen, eftersom det kan distrahera och störa din sömn.

  5. Om du har en tavla med mörka färger eller en tung ram, kan det vara bra att placera den på en ljusare vägg för att få en bättre kontrast och få tavlan att sticka ut lite mer.

  6. Tänk också på att hänga tavlan på rätt höjd, så att du kan se den bekvämt när du sitter eller står.

  7. Var inte rädd för att experimentera med olika placeringar och fånga den perfekta balansen mellan att få tavlan att sticka ut och att den inte tar för mycket uppmärksamhet bort från andra saker i rummet.

 

Se våra posters på www.minposter.se