Att tänka på när du köper barnposters

Posters kan vara ett bra sätt att tillföra färg och liv till barnens rum, men det är viktigt att välja posters som passar barn. Här är några tips på hur man kan välja posters som passar barn:

 • Välj posters med färgglada och lekfulla motiv: Barn gillar ofta färgglada och lekfulla motiv, så det kan vara bra att välja posters med dessa egenskaper. Tänk på att välja posters som passar barnets ålder och intressen.
  Ni hittar alla våra barnposters: Våra barnposters 

 • Välj posters med lärande motiv: Ett annat sätt att välja posters som passar barn är att välja posters med lärande motiv. Det finns t.ex. posters med alfabetet, siffror och djur som kan vara roliga och lärorika för barn.
  Ni hittar våra lärande barnposters i vår kategori kunskapsposters: Kunskapsposters

 • Välj posters som är lätt att hänga upp och ta ner: Barn kan vara känsliga för förändringar, så det kan vara bra att välja posters som är lätta att hänga upp och ta ner. Detta gör att barnen kan variera sina posters efter sina intressen och behov. 
  Vi använder kvalitetsramar med vridclips för att underlätta detta:
  Ni hittar våra ramar som har vridclips här: Våra ramar 

 • Välj posters som är säkra att ha upphängda: Se till att välja posters som är säkra att ha upphängda, så att barnen inte kan riva eller skada dem. Använd t.ex. självhäftande hängare eller hängare som är lätta att ta ner, så att barnen inte kan skada sig eller skada affischen.
  Eller använd våra ramar som ni enkelt fäster säkert med vår tavelkrok

Det finns många olika sorters barnposters hos oss att välja mellan, så det finns något för alla barn. Genom att välja posters som passar barnet kan man skapa en rolig och personlig inredning i barnets rum.

Saknar ni något? T.ex ett favoritdjur? Hör av er så skapar vi en poster just för ert barn utan extra kostnad. Ni når oss på info@minposter.se

Tillbaka till blogg