Gör om barnets teckning till en tavla/poster

Har du ett barn som är duktig på att rita och måla? Vill du ge barnet en speciell present som visar på dess kreativa förmågor? Då kan du ge barnet en poster som är gjord av dess egna teckningar eller målningar!

Vi erbjuder en tjänst där du kan ladda upp ditt barns teckning eller målning, och få den omgjord till en poster. Det är en unik och personlig present som barnet kommer att uppskatta. Poster är också en bra väggdekoration, så barnet kan visa upp sin konst på ett stilfullt sätt.

Det är enkelt att använda vår tjänst. Du laddar bara upp barnets teckning eller målning, och väljer storlek och material på poster. Vi trycker sedan upp postern åt dig, och levererar den till din dörr inom några dagar.

Så om du vill ge barnet en speciell och personlig present, eller om du vill ha en unik väggdekoration i barnets rum, kan du använda vår tjänst för att ladda upp barnets teckning och få den omgjord till en poster. Det är en unik och rolig present som barnet kommer att uppskatta, och som kan ge barnet en trevlig minnesvärdhet.

 

https://minposter.se/products/ladda-upp-egen-bild

Tillbaka till blogg