Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Vad är skillnaden mellan posters och flyers?

Alexander Roos |

Posters och flyers är två olika typer av tryckta bilder som kan användas för att sprida information eller för att piffa upp en inredning. Här är några skillnader mellan posters och flyers:

  1. Storlek: Posters är oftast större än flyers, och finns i olika storlekar från A4-format till stora storlekar som kan täcka en hel vägg. Flyers är däremot oftast mindre, och finns i storlekar som A4, A5 eller mindre.

  2. Användningsområde: Posters används oftast som dekoration i hemmet eller på kontoret, medan flyers används mer för att sprida information eller reklam. Flyers distribueras ofta på offentliga platser såsom affärscentrum, tunnelbanor eller utomhus.

  3. Material: Posters trycks oftast på papper, medan flyers trycks på olika typer av lättare och billigare material som till exempel kartong eller papper. Detta gör att flyers är lättare och billigare att trycka än posters.

  4. Look: Posters har oftast en mer stilren och sofistikerad look, medan flyers ofta har en mer dynamisk och lockande design för att fånga uppmärksamheten.

Det viktigaste är att du väljer den typ av tryckta bilder som passar dina önskemål och budget. Om du vill ha en prisvärd lösning för att sprida information eller reklam kan flyers vara ett bra val, medan posters kan vara ett bra val om du vill ha en mer stilren och sofistikerad look och högre kvalitet.

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.