FAQ barnposters

 1. Varför ska jag dekorera mitt barns rum med posters? Svar: Att dekorera ett barns rum med posters är ett utmärkt sätt att skapa en rolig och fantasifull miljö för ditt barn. Det kan hjälpa till att stimulera deras fantasi och kreativitet, samtidigt som det ger en personlig touch till deras rum.
 2. Vilka typer av motiv finns det för barnposters?Svar: Det finns många olika typer av motiv för barnposters, inklusive djur, karaktärer från populära filmer och tv-program, fantasifulla landskap och lärande verktyg som alfabetet eller siffror. Det finns också många olika färgglada mönster och abstrakta konstverk som kan passa perfekt för ett barnrum.

 3. Vilken storlek ska jag välja för mina barnposters? Svar: Storleken på dina barnposters beror på storleken på rummet och den övergripande designen. Vi erbjuder olika storlekar för våra barnposter, så det är viktigt att mäta ditt barns rum och fundera på vilken storlek som skulle passa bäst.

 4. Vilken typ av material används för att göra barnposters? Svar: Våra barnposter är tillverkade av högkvalitativt papper eller canvasmaterial. Vi använder också tryckfärger som är säkra för barn och som inte bleknar med tiden.

 5. Är era barnposters hållbara och miljövänliga? Svar: Ja, våra barnposters produceras efter beställning för att minimera avfallet och optimera vår miljöpåverkan. Vi använder också högkvalitativa och hållbara material för att säkerställa att våra posters är färgäkta och hållbara.

 6. Hur länge tar det att få mina barnposters? Svar: Vi strävar efter att leverera dina barnposters så snabbt som möjligt, vanligtvis tar det 2-5 arbetsdagar beroende på din plats. Vi erbjuder också expressleverans om du behöver dina posters snabbare.

 7. Kan jag anpassa mina barnposters? Svar: Ja, vi erbjuder möjligheten att anpassa vissa av våra barnposters med till exempel ditt barns namn eller födelsedatum. Kontakta vår kundtjänst för mer information om vilka posters som kan anpassas och hur.

 8. Kan jag använda era barnposters som en lärande resurs för mitt barn? Svar: Absolut, många av våra barnposters är utformade för att vara både roliga och lärorika. Vi erbjuder posters med alfabetet, siffror, färger och andra lärande verktyg som kan hjälpa till att stimulera ditt barns intresse för lärande.

 9. Vilka typer av ramar kan jag använda för mina barnposters? Svar: Vi erbjuder våra barnposters i standardstorlekar som passar till vanliga ramar som finns att köpa i handeln. Du kan välja att köpa en färdig ram eller köpa en ram separat och montera dina posters själv.

 10. Kan jag byta eller returnera mina barnposters? Svar: Ja, du har möjlighet att byta eller returnera dina barnposters om du inte är nöjd med dem. Kontakta vår kundtjänst för mer information om vår returpolicy och hur du går tillväga för att byta eller returnera dina posters.

 11. Finns det några särskilda instruktioner för att montera upp mina barnposters? Svar: Vi rekommenderar att du läser instruktionerna som följer med dina posters för att säkerställa att du monterar dem på rätt sätt. De flesta av våra barnposters kan monteras med vanligt tejp eller klister och behöver inte särskilda verktyg eller utrustning.

Tillbaka till blogg