Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

DIY-posters

Alexander Roos |

Det är enkelt att skapa sin egen poster med hjälp av olika tekniker och material. Här är några tips på hur du kan göra:

  • Skapa en poster med hjälp av en dator: Du kan skapa din egen poster genom att använda en dator och en skrivare. Detta kan vara ett bra sätt att skapa en poster med text eller grafik, och du kan enkelt ändra och anpassa den efter dina önskemål.

  • Skapa en poster med hjälp av målning eller teckning: Om du är kreativ och gillar att måla eller teckna kan du skapa din egen poster genom att rita eller måla direkt på papper. Du kan använda olika sorters målarfärger eller teckningsmaterial, såsom akvarellfärger, pasteller eller kritor, beroende på vad du föredrar.

  • Skapa en poster med hjälp av fotografi: Om du är intresserad av fotografi kan du skapa din egen poster genom att ta en foto på något du gillar och sedan skriva ut den. Du kan använda en digital kamera eller en filmkamera, och du kan välja att skriva ut bilden på olika sorters papper beroende på vilken känsla du vill skapa.

  • Använd Minposters tjänst:
   Om du vill ladda upp en bild på ditt foto eller konstverk och skapa en poster av det kan du använda tjänsten Minposters. Du kan enkelt ladda upp din bild på nätet, välja storlek och papperstyp, så sköter vi resten. Detta är ett bekvämt sätt att få en professionellt tryckt poster utan att behöva skriva ut den själv. Tryck här: https://minposter.se/products/ladda-upp-egen-bild

Genom att använda dessa olika tekniker och material kan du skapa din egen unika poster som passar just dina önskemål och intressen.

 

Har du tankar, funderingar eller frågor? Hör gärna av er till oss på info@minposter.se

Lämna en kommentar

Observera: kommentarer måste godkännas innan de publiceras.