Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Poster 50x70

Alexander Roos |

Vi på Minposter.se erbjuder till 99% våra posters i storleken 50x70.

Posters i storleken 50x70 cm är en populär storlek för dekoration och kan passa bra i många olika rum. Här är några fördelar med posters i storleken 50x70 cm:

  1. De tar inte upp för mycket plats: Posters i storleken 50x70 cm tar inte upp för mycket plats, vilket gör att de passar bra i mindre rum eller som en accentdekoration i större rum.

  2. De passar bra ihop med möbler: Posters i storleken 50x70 cm passar bra ihop med möbler, eftersom de inte tar upp för mycket plats och kan hängas upp utan att dominera rummet.

  3. De är lätta att hitta ramar till: Posters i storleken 50x70 cm är en vanlig storlek, vilket gör att det är lätt att hitta ramar och tavlor som passar till dem. Du kan enkelt hitta ramar i olika stilar och material, och välja en som passar din inredning.

  4. De finns i många olika motiv: Du kan hitta posters i storleken 50x70 cm i många olika motiv, så du kan enkelt hitta några som passar din personliga stil och inredning. Du kan välja mellan posters med foton, citat, konstverk och mycket mer.

Gå in på en av våra kategorier som passar dig!