Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Posters 70x100

Alexander Roos |

Vi på MinPoster.se erbjuder i majoritet våra posters i alla storlekar. 

Posters i storleken 70x100 cm är en populär storlek för dekoration och kan passa bra i många olika rum. Här är några fördelar med posters i storleken 70x100 cm:

  1. De ger en stor visuell yta: Posters i storleken 70x100 cm ger en stor visuell yta, vilket gör att de kan skapa en stor effekt i rummet. Detta gör att de passar bra i större rum, eller som en huvuddekoration i ett mindre rum.

  2. De passar bra ihop med möbler: Posters i storleken 70x100 cm passar bra ihop med möbler, eftersom de inte tar upp för mycket plats och kan hängas upp utan att dominera rummet.

  3. De är lätta att hitta ramar till: Posters i storleken 70x100 cm är en vanlig storlek, vilket gör att det är lätt att hitta ramar och tavlor som passar till dem. Du kan enkelt hitta ramar i olika stilar och material, och välja en som passar din inredning.

  4. De finns i många olika motiv: Du kan hitta posters i storleken 70x100 cm i många olika motiv, så du kan enkelt hitta några som passar din personliga stil och inredning. Du kan välja mellan posters med foton, citat, konstverk och mycket mer.

Oavsett om du letar efter en huvud dekoration eller bara vill piffa upp en vägg, kan posters i storleken 70x100 cm vara ett bra val. Du kan enkelt hitta några som passar din inredning och personliga stil, och skapa en unik och personlig touch i ditt hem eller på kontoret. Kika in på våra produkter hos Minposter och se vad vi har att erbjuda – vi tror att du kommer att hitta några posters som passar just dig.