Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Posters i påsk

Alexander Roos |

Påsken är en av de viktigaste högtiderna i kristen kalender och det finns många olika sätt att fånga denna högtid i en tavla eller poster. På minposter.se hittar du ett stort utbud av tavlor och posters som passar perfekt för att skapa en påskstämning i ditt hem eller kontor.

En vanlig typ av tavlor och posters för påsken är dem som fokuserar på Kristi uppståndelse och hans återkomst. Många av dessa tavlor och posters visar bilder av Jesus som uppstår från graven eller hans återkomst i all sin majestät. Dessa tavlor och posters är ett utmärkt val för att visa på den religiösa aspekten av påsken.

Ett annat vanligt motiv för påsken är påskägg och påskhare, ofta med färgglada och mönstrade design. Dessa tavlor och posters är ett bra val för att visa på den traditionella och festliga aspekten av påsken.

Tavlor och posters med naturen som tema, som fokuserar på vårens blommor, gröna fält, och soliga landskap kan också passa bra för att fånga känslan av påsken, då det är en tid då naturen vaknar till liv efter vintern.

Vidare, tavlor och posters med påskmiddagsbjudningar eller påskfirande med familj och vänner kan också passa bra för att skapa en känsla av gemenskap och samvaro.

För de som är mer religiöst lagda kan tavlor och posters med motiv som påskens heliga platser, kyrkor, eller religiösa symboler som kors eller fågel kan vara lämpliga val.

Så oavsett om du letar efter en tavla eller poster som fokuserar på den religiösa, traditionella eller naturen aspekten av påsken, finns det många val att välja på minposter.se. Kolla in vårt utbud idag och skapa en påskstämning i ditt hem eller kontor.