Mängdrabatt: 30% vid köp av två posters eller canvastavlor - dras av automatiskt i kasssan

FRI FRAKT ÖVER 299 kr • LEVERANS 2-4 ARBETSDAGAR

30% på posters & canvas

REA20

Beställningstryck för posters

Vi trycker allting efter beställnings, dvs beställningstryck, också känt som on-demand printing, är en form av tryckteknik där trycksaken produceras och levereras när den behövs, snarare än att den trycks i stora upplagor i förväg. Detta kan vara mer miljövänligt eftersom det minskar mängden överproduktion och avfall.

När trycksaker trycks i stora upplagor i förväg finns det alltid en risk att en del av dem inte kommer att användas och slutligen kommer att slängas bort. Detta innebär att resurser och energi har gått till spillo för att producera saker som inte används. Med beställningstryck produceras trycksaken endast när den behövs, vilket minskar mängden överproduktion och avfall.

Dessutom kan beställningstryck vara mer miljövänligt eftersom det kan använda mer hållbara material och tekniker. I slutändan beror det på hur beställningstrycket implementeras om det är mer miljövänligt än andra tryckmetoder. Men i allmänhet kan det vara ett bra val för den som vill minimera mängden avfall och överproduktion och förbättra hållbarheten i sin tryckprocess.